Молода картопля в мультиварці
Усе, що потрібно для приготування цієї страви – молода картопля, вміст холодильника, мультиварка і натхнення. Цей рецепт можна вважати базовим, а варіантів додатків до нього може бути безліч – від зеленого горошку до копченої ковбаси.
Інгредієнти для картоплі в мультиварці
10-12 картоплин
1 склянка сметани або кефіру найвищої жирності
4 зубці часнику
зелень, спеції, сіль
Приготуйте також молоду картоплю, запечену з сиром.
Як приготувати молоду картоплю в мультиварці
- Картоплю добре помити, потерти щіточкою або почистити від шкірки.
- Нарізати кружальцями, посолити, поперчити, покласти в чашу мультиварки.
- Дрібно порізати зелень та часник, змішати зі сметаною або кефіром. Залити цією сумішшю картоплю.
- Закрити кришку. Увімкнути мультиварку, вибрати режим «тушкування», час – 1 год.
- Після сигналу про завершення приготування залишити картоплю в мультиварці на 10-15 хв., щоб дійшла.
- Викласти на тарілку, прикрасити гілочками зелені.
Спробуйте ще приготувати картопляний гратен.