Молода картопля з грибами
Недаремно гриби називають «другим м’ясом». А у поєднанні з молодою картоплею та зеленню вони не просто ситні, а ще й надзвичайно смачні та ароматні.
Інгредієнти для картоплі з грибами
800 г молодої картоплі
300 г свіжих грибів (можна шампіньйонів)
200 г цибулі
100 г олії
100 мл сметани
3 яйця.
зелень, перець, сіль
Як приготувати запечену картоплю з грибами
- Картоплю добре вимити і почистити. Порізати соломкою, підсмажити на олії.
- Цибулю порізати дрібно, підсмажити на окремій сковороді до золотистого кольору.
- Порізати гриби, додати до цибулі, смажити, поки не випарується вся рідина.
- Поперчити, посолити, посипавши рубаною зеленню.
- Глибоку форму для запікання змастити жиром. Шарами викласти гриби і картоплю.
- Яйця збити зі сметаною, залити овочі, готувати півгодини у розігрітій духовці, доки зарум’яниться верхній шар.