23.06.2015

Молода картопля з грибами

Недаремно гриби називають «другим м’ясом». А у поєднанні з молодою картоплею та зеленню вони не просто ситні, а ще й надзвичайно смачні та ароматні.

Інгредієнти для картоплі з грибами

  • 800 г молодої картоплі

  • 300 г свіжих грибів (можна шампіньйонів)

  • 200 г цибулі

  • 100 г олії

  • 100 мл сметани

  • 3 яйця.

  • зелень, перець, сіль

Як приготувати запечену картоплю з грибами

  • Картоплю добре вимити і почистити. Порізати соломкою, підсмажити на олії.
  • Цибулю порізати дрібно, підсмажити на окремій сковороді до золотистого кольору.
  • Порізати гриби, додати до цибулі, смажити, поки не випарується вся рідина.
  • Поперчити, посолити, посипавши рубаною зеленню.
  • Глибоку форму для запікання змастити жиром. Шарами викласти гриби і картоплю.
  • Яйця збити зі сметаною, залити овочі, готувати півгодини у розігрітій духовці, доки зарум’яниться верхній шар.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.