Куряче філе з кисломолочним сиром
Куряче філе – універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч цікавих та смачних страв. Цього разу пропонуємо вам рецепт курячого філе з кисломолочним сиром. Готується дуже швидко, філе виходить смачним, соковитим і надзвичайно ніжним. Така страва виручить вас, якщо на порозі неочікувані гості або не вистачає часу для приготування обіду чи вечері.
Інгредієнти для страви
4 курячих філе
200 грамів кисломолочного сиру
4 столові ложки молока
2 столові ложки олії
2 зубці часнику
1/2 чайної ложки куркуми
зелень
панірувальні сухарики
мелений чорний перець
сіль.
Спробуйте ще приготувати куряче філе у вершковому соусі.
Як приготувати куряче філе
- Куряче філе промити і висушити, промокнувши паперовим рушничком. Зробити невеликий поздовжній надріз, формуючи “кишеньку”, у яку можна було б покласти начинку.
- Кисломолочний сир пропустити через м’ясорубку.
- Зелень можна використовувати будь-яку – кріп, петрушку чи зелену цибулю, усе залежить від вашого смаку. Зелень промити, просушити і дрібно порізати, перемішати з кисломолочним сиром.
- Зубці часнику почистити і подрібнити, також покласти в сир, акуратно перемішати.
- Молоко, куркуму, мелений чорний перець і сіль додати в начинку, вимішати, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілились по всій сирній масі.
- Куряче філе нафарширувати сирною начинкою, обмазати олією і обваляти в панірувальних сухарях. Можна просто змазати олією або вершковим маслом.
- Форму для запікання змазати олією і викласти нафаршироване куряче філе, відправити в розігріту духовку.
- Випікати близько 20 хвилин при температурі 200º. Час від часу поливати куряче філе соком, який виділяється в процесі випікання.
Рекомендуємо також рецепт курячої домашньої шинки у бляшанці.
Приготуйте соковите куряче філе і діліться коментарями та рецептом в соціальних мережах.