Булочки з бубликів та фаршу
Простий рецепт смачної закуски, яка швидко і легко готується з мінімальної кількості продуктів. Виходить ситно і оригінально. Таку страву можна приготувати разом з дітьми, вони будуть в захваті від процесу начинення. Приготуйте апетитні булочки з бубликів, начинені м’ясним фаршем та посипані тертим сиром.
Інгредієнти для булочок
Спробуйте ще приготувати бублики, фаршировані картопляною начинкою.
Як приготувати булочки
- Бублики залити молоком і залишити на 30 хвилин, час від часу перемішувати, щоб вони просочились молоком.
- Цибулю дрібненько порізати і додати в м’ясний фарш, добре все перемішати.
- Часник почистити, подрібнити і додати у фарш, ретельно вимішати.
- М’ясний фарш поперчити, посолити, додати ложку сметани.
- Форму для випічки або деко застелити пергаментом, змазати олією або вершковим маслом.
- Викласти рівномірно шар бубликів змочених у молоці, а в кожен бублик покласти невеличку кульку з фаршу, який трішки вдавити в середину.
- Відправити в розігріту духовку на 15 хвилин, випікати при температурі 180º.
- Твердий сир натерти на крупній тертці і посипати бублики за 2 хвилини до готовності.
- Чудово смакують як гарячими так і холодними.
Рекомендуємо також рецепт сосисок, запечених у бубликах.
А ви вже готували булочки з бубликів? Діліться рецептом та коментарями з друзями в соціальних мережах.