05.03.2016

Булочки з бубликів та фаршу

Простий рецепт смачної закуски,  яка швидко і легко готується з мінімальної кількості продуктів. Виходить ситно і оригінально. Таку страву можна приготувати разом з дітьми, вони будуть в захваті від процесу начинення. Приготуйте апетитні булочки з бубликів, начинені м’ясним фаршем та посипані тертим сиром.

Інгредієнти для булочок

  • 500 мілілітрів молока

  • 250 грамів бубликів

  • 150 грамів м’ясного фаршу

  • 100 грамів твердого сиру

  • 1 маленька цибулина

  • 1 зубчик часнику

  • 1 чайна ложка сметани

  • мелений чорний перець

  • сіль.

Спробуйте ще приготувати бублики, фаршировані картопляною начинкою. 

Як приготувати булочки

  • Бублики залити молоком і залишити на 30 хвилин, час від часу перемішувати, щоб вони просочились молоком.
  • Цибулю дрібненько порізати і додати в м’ясний фарш, добре все перемішати.
  • Часник почистити, подрібнити і додати у фарш, ретельно вимішати.
  • М’ясний фарш поперчити, посолити, додати ложку сметани.
  • Форму для випічки або деко застелити пергаментом, змазати олією або вершковим маслом.
  • Викласти рівномірно шар бубликів змочених у молоці, а в кожен бублик покласти невеличку кульку з фаршу, який трішки вдавити в середину.
  • Відправити в розігріту духовку на 15 хвилин, випікати при температурі 180º.
  • Твердий сир натерти на крупній тертці і посипати бублики за 2 хвилини до готовності.
  • Чудово смакують як гарячими так і холодними.

Рекомендуємо також рецепт сосисок, запечених у бубликах. 

А ви вже готували булочки з бубликів? Діліться рецептом та коментарями з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.