06.10.2015

Кульки з горіхами в крабових паличках

Красива холодна закуска на столі зайвою ніколи не буде. Такими кульками, зокрема, можна прикрашати салати або закусочні торти, класти їх у тарталетки або просто подавати на тарілці. Рецепт вам сподобається!

Інгредієнти Інгредієнти для кульок з горіхами

  • 3 яйця

  • 1 плавлений сирок

  • 6 крабових паличок

  • 3 зубці часнику

  • 50 г майонезу

  • 5 волоських горіхів.

Радимо також приготувати крабові кульки.

Як приготувати кульки у крабових паличках

  • Яйця зварити накруто. Потерти яйця і сирок, додати майонез, ретельно вимішати.
  • Крабові палички потерти на дрібній тертці.
  • З яєчно-сиркової маси скотити кульки.
  • Всередину кожної кульки покласти шматочок горіха.
  • Запанірувати кульки у тертих крабових паличках.
  • Викласти на широку таріль, встелену листям свіжого салату.

Приготуйте також золотисті картопляні кульки.

Якщо вам сподобався рецепт кульок з горіхами в крабових паличках, розкажіть про це у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.