Картопля фарширована з перепелиними яйцями
Страви з картоплі завжди актуальні, особливо восени, коли вона найсмачніша. Рецептів картопляних смаколиків не злічити: хоч щодня готуй нову! Наприклад, фаршировану із перепелиними яйцями. Нотуйте рецепт на одну порцію!
Інгредієнти для фаршированої картоплі
2 картоплини
1-2 ст. ложки порізаного й обсмаженого бочка
1 ст. ложка тертого твердого сиру
2 перепелиних яйця
зелень, сіль, перець на смак.
Радимо також приготувати картопляні кнедлики.
Як приготувати картоплю з перепелиними яйцями
- Картоплю ретельно вимити, обсушити, покласти у форму, обгорнути фольгою, запікати до готовності.
- Відтак картоплю вийняти, зрізати шапочку, чайною ложкою вибрати м’якоть, начинити сумішшю шматочків бочка, сиру і зелені , вибити зверху яйце, посолити, допікати у духовці до готовності яйця.
- Перед подачею на стіл можна посипати потертим сиром і зеленню.
Приготуйте також картопляні ватрушки.
Якщо вам сподобався рецепт картоплі фаршированої з перепелиними яйцями, напишіть про це у коментарях.