06.10.2015

Картопля фарширована з перепелиними яйцями

Страви з картоплі завжди актуальні, особливо восени, коли вона найсмачніша. Рецептів картопляних смаколиків не злічити: хоч щодня готуй нову! Наприклад, фаршировану із перепелиними яйцями. Нотуйте рецепт на одну порцію!

Інгредієнти для фаршированої картоплі

  • 2 картоплини

  • 1-2 ст. ложки порізаного й обсмаженого бочка

  • 1 ст. ложка тертого твердого сиру

  • 2 перепелиних яйця

  • зелень, сіль, перець на смак.

Радимо також приготувати картопляні кнедлики.

Як приготувати картоплю з перепелиними яйцями

  • Картоплю ретельно вимити, обсушити, покласти у форму, обгорнути фольгою, запікати до готовності.
  • Відтак картоплю вийняти, зрізати шапочку, чайною ложкою вибрати м’якоть, начинити сумішшю шматочків бочка, сиру і зелені , вибити зверху яйце, посолити, допікати у духовці до готовності яйця.
  • Перед подачею на стіл можна посипати потертим сиром і зеленню.

Приготуйте також картопляні ватрушки.

Якщо вам сподобався рецепт картоплі фаршированої з перепелиними яйцями, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.