Крабові палички у клярі

Це одна з тих страв, що готуються найшвидше, а вигляд мають вишуканий. Рецепт смажених крабових паличок згодиться і для домашнього застілля, і для гостей, і для швидкого перекусу на роботу.
Інгредієнти для страви
Спробуйте також приготувати «Монастирську хату» із крабових паличок.
Як приготувати крабові палички у клярі
- Крабові палички розморозити.
- Приготувати кляр. Для цього збити яйця з майонезом.
- Твердий сир потерти на середню тертку і додати до яєць. Сюди ж вкинути подрібнені зубки часнику.
- Кожну крабову паличку панірувати у борошні і обмочувати у клярі. Викладати на розігріту з олією сковороду і смажити з усіх сторін.
Радимо також рецепт швидкого салату із крабових паличок.