Крабові палички у клярі

Це одна з тих страв, що готуються найшвидше, а вигляд мають вишуканий. Рецепт смажених крабових паличок згодиться і для домашнього застілля, і для гостей, і для швидкого перекусу на роботу.

Інгредієнти для страви

  • 10 крабових паличок

  • 2 яйця

  • 2 столові ложки майонезу

  • 50 грамів твердого сиру

  • 2-3 зубки часнику

  • борошно

  • олія для смаження

Спробуйте також приготувати «Монастирську хату» із крабових паличок.

Як приготувати крабові палички у клярі

  • Крабові палички розморозити.
  • Приготувати кляр. Для цього збити яйця з майонезом.
  • Твердий сир потерти на середню тертку і додати до яєць. Сюди ж вкинути подрібнені зубки часнику.
  • Кожну крабову паличку панірувати у борошні і обмочувати у клярі. Викладати на розігріту з олією сковороду і смажити з усіх сторін.

Радимо також рецепт швидкого салату із крабових паличок.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора