16.01.2016

«Монастирська хата» із крабових паличок

Святковий і дуже оригінальний рецепт, який прикрасить будь-яку урочистий стіл. Крабові палички, з яких ви до цього часу готували лише салати, можна використати у найнесподіваніших стравах і приготувати справжній шедевр. Скажімо, начинити їх і побудувати з них «хату». І смачно, і красиво, і, звісно, оригінально.

Інгредієнти для страви

  • 15 крабових паличок

  • 350 грамів твердого сиру

  • 200 грамів майонезу

  • 2 яйця

  • 3 зубці часнику

  • кріп

Можна ще приготувати оладки із крабових паличок.

Як приготувати закуску

  • Крабові палички занурити на декілька секунд у гарячу воду, після чого їх розкрутити.
  • Сир дрібно потерти, додати подрібнені часник і кріп, трохи майонезу і перемішати.
  • Кожну розкручену крабову паличку змастити цією масою і загорнути рулетиком.
  • Скласти крабові палички у вигляді «хати» в такому порядку: на дно тарілки – 5 штук, далі – 4, 3, 2, 1.
  • З боків «хату» змастити майонезом. Зверху потерти вареними яйцями. Замість яєць також можна використати твердий сир.

Рекомендуємо також рецепт салату із крабових паличок «Конвалія».

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.