«Монастирська хата» із крабових паличок
Святковий і дуже оригінальний рецепт, який прикрасить будь-яку урочистий стіл. Крабові палички, з яких ви до цього часу готували лише салати, можна використати у найнесподіваніших стравах і приготувати справжній шедевр. Скажімо, начинити їх і побудувати з них «хату». І смачно, і красиво, і, звісно, оригінально.
Інгредієнти для страви
Можна ще приготувати оладки із крабових паличок.
Як приготувати закуску
- Крабові палички занурити на декілька секунд у гарячу воду, після чого їх розкрутити.
- Сир дрібно потерти, додати подрібнені часник і кріп, трохи майонезу і перемішати.
- Кожну розкручену крабову паличку змастити цією масою і загорнути рулетиком.
- Скласти крабові палички у вигляді «хати» в такому порядку: на дно тарілки – 5 штук, далі – 4, 3, 2, 1.
- З боків «хату» змастити майонезом. Зверху потерти вареними яйцями. Замість яєць також можна використати твердий сир.
Рекомендуємо також рецепт салату із крабових паличок «Конвалія».