09.07.2015

Кишеньковий обід

Щоб приготувати такий обід, вистачить п’яти хвилин. Зате на роботі, у дорозі чи на пікніку ви завжди будуте ситими!

Інгредієнти для кишенькового обіду

  • 4 бутербродні булочки

  • 4 яйця

  • 50 г твердого сиру

  • 2 сосиски

  • сіль, перець.

  • Другий варіант начинки – а-ля жульєн:
  • обсмажені гриби з куркою в сметані і з сиром

Спробуйте приготувати ароматне бутербродне м’ясо

Як приготувати кишеньковий обід

  • У булочок зрізати кришечку, вийняти м’якуш, залишаючи стінки близько 1 см.
  • Сосиски або будь-які ковбасні вироби порізати і обсмажити (не обов’язково). Сир дрібно натерти.
  • У кожну булочку викласти спочатку сир, потім обсмажені сосиски. Зверху обережно вилити сире яйце. Посолити і поперчити.
  • Прикрити кожну булочку, своєю кришечкою, кожну загорнути у фольгу.  Запікати у духовці 30 хв. Краще через 15–20 хв дістати одну булочку і заглянути під кришечку. Булочки готові коли білок згорнувся.
  • Дістати з духовки і залишити холонути у фользі. Спочатку вони будуть дуже твердими, після вистигання стануть м’якими.

Скуштуйте також закриту піцу Кальцоне.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.