Кишеньковий обід
Щоб приготувати такий обід, вистачить п’яти хвилин. Зате на роботі, у дорозі чи на пікніку ви завжди будуте ситими!
Інгредієнти для кишенькового обіду
4 бутербродні булочки
4 яйця
50 г твердого сиру
2 сосиски
сіль, перець.
- Другий варіант начинки – а-ля жульєн:
обсмажені гриби з куркою в сметані і з сиром
Спробуйте приготувати ароматне бутербродне м’ясо
Як приготувати кишеньковий обід
- У булочок зрізати кришечку, вийняти м’якуш, залишаючи стінки близько 1 см.
- Сосиски або будь-які ковбасні вироби порізати і обсмажити (не обов’язково). Сир дрібно натерти.
- У кожну булочку викласти спочатку сир, потім обсмажені сосиски. Зверху обережно вилити сире яйце. Посолити і поперчити.
- Прикрити кожну булочку, своєю кришечкою, кожну загорнути у фольгу. Запікати у духовці 30 хв. Краще через 15–20 хв дістати одну булочку і заглянути під кришечку. Булочки готові коли білок згорнувся.
- Дістати з духовки і залишити холонути у фользі. Спочатку вони будуть дуже твердими, після вистигання стануть м’якими.
Скуштуйте також закриту піцу Кальцоне.