Кишеньковий обід

Поділитись публікацією:

Щоб приготувати такий обід, вистачить п’яти хвилин. Зате на роботі, у дорозі чи на пікніку ви завжди будуте ситими!

Інгредієнти для кишенькового обіду

  • 4 бутербродні булочки

  • 4 яйця

  • 50 г твердого сиру

  • 2 сосиски

  • сіль, перець.

  • Другий варіант начинки – а-ля жульєн:
  • обсмажені гриби з куркою в сметані і з сиром

Спробуйте приготувати ароматне бутербродне м’ясо

Як приготувати кишеньковий обід

  • У булочок зрізати кришечку, вийняти м’якуш, залишаючи стінки близько 1 см.
  • Сосиски або будь-які ковбасні вироби порізати і обсмажити (не обов’язково). Сир дрібно натерти.
  • У кожну булочку викласти спочатку сир, потім обсмажені сосиски. Зверху обережно вилити сире яйце. Посолити і поперчити.
  • Прикрити кожну булочку, своєю кришечкою, кожну загорнути у фольгу.  Запікати у духовці 30 хв. Краще через 15–20 хв дістати одну булочку і заглянути під кришечку. Булочки готові коли білок згорнувся.
  • Дістати з духовки і залишити холонути у фользі. Спочатку вони будуть дуже твердими, після вистигання стануть м’якими.

Скуштуйте також закриту піцу Кальцоне.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...