21.05.2015

Картопля запечена з салом

Проста, але дуже смачна і ситна страва. Не займе багато часу, тому встигнете приготувати, навіть якщо повернулися з роботи, а на вечерю – нічого.

Інгредієнти для страви

  • 1 кілограм картоплі

  • 300 грамів свіжого сала

  • 2 середні цибулини

  • часник

  • сіль, перець, спеції.

Можете приготувати картоплю нашвидкуруч.

Як приготувати запечену картоплю

  • Картоплю почистити і порізати уздовж на шматочки. Сало і цибулю подрібнити. Усе змішати, посолити, поперчити, додати спеції.
  • Запікати при температурі 200 градусів, періодично помішуючи.
  • Наприкінці додати подрібнений часник.

Радимо також рецепт картоплі, запеченої у маслі.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.