Карамельний пудинг з ірисок
Чи уявляєте ви, що зі звичайної цукерки-тянучки, якою всі ми ласували в дитинстві, можна створити справді шедевральний десерт? Рецепт – до смішного простий. Інгредієнти по-дитячому доступні. А задоволення від готування і споживання – неоціненне! Скуштуйте пудинг з ірисок – вам неодмінно захочеться повторити його ще і ще раз.
Рекомендуємо також рецепт англійського святкового пудинга.
Як приготувати пудинг із цукерок «Ірис»
- В неемальовану каструлю налити молоко, покласти туди іриски. Варити на повільному вогні, постійно помішуючи, до повного розчинення цукерок.
- В окремій посудині збити яйця з цукром в міцну піну. Тонкою цівкою влити в збиті яйця кипляче «ірискове» молоко, не перестаючи збивати.
- Розкласти пудинг у формочки, поставити їх у глибоке деко і налити гарячу воду, щоб вона доходила приблизно до середини форм.
- Запікати в попередньо розігрітій до 150 градусів духовці 30-35 хвилин, а потім охолодити не менше двох годин у холодильнику.
- Перед подачею на кожну порцію пудингу покласти «шапочку» зі збитих вершків або полити розтопленим білим шоколадом. Можна прикрасити декоративною посипкою.
Спробуйте приготувати цукерки “Ірис” у домашніх умовах.
Якщо вам посмакував рецепт карамельного пудинга з ірисок, поділіться ним у соціальних мережах.