Гострий соус «Звіробій»

Поділитись публікацією:

Смачний, гострий і абсолютно натуральний соус. Чоловіки його оцінять. До речі, за цим рецептом соус не треба консервувати чи стерилізувати: перекрутив, розклав у банки – і все готово.

Інгредієнти для соусу

Радимо також приготувати соус “Айвар” з томатів.

Як приготувати гострий соус

  • Перед тим, як чистити перець і часник — надягніть рукавички, бо попечете руки.
  • Далі все перекрутити на м’ясорубці або у блендері, посолити (за смаком) і розкласти в чисті стерильні баночки.
  • Виходить 1,5 л готового продукту.
  • Зберігати в холодильнику.

Скуштуйте також македонський гострий соус.

Якщо вам сподобався рецепт гострого сусу “Звіробій”, поділіться ним із друзями у соцмережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...