05.10.2015

Гострий соус «Звіробій»

Смачний, гострий і абсолютно натуральний соус. Чоловіки його оцінять. До речі, за цим рецептом соус не треба консервувати чи стерилізувати: перекрутив, розклав у банки – і все готово.

Інгредієнти для соусу

Радимо також приготувати соус “Айвар” з томатів.

Як приготувати гострий соус

  • Перед тим, як чистити перець і часник — надягніть рукавички, бо попечете руки.
  • Далі все перекрутити на м’ясорубці або у блендері, посолити (за смаком) і розкласти в чисті стерильні баночки.
  • Виходить 1,5 л готового продукту.
  • Зберігати в холодильнику.

Скуштуйте також македонський гострий соус.

Якщо вам сподобався рецепт гострого сусу “Звіробій”, поділіться ним із друзями у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.