Гострий соус «Звіробій»
Смачний, гострий і абсолютно натуральний соус. Чоловіки його оцінять. До речі, за цим рецептом соус не треба консервувати чи стерилізувати: перекрутив, розклав у банки – і все готово.
Інгредієнти для соусу
1 кг червоного болгарського перцю
0,5 кг червоного гіркого перцю (чилі)
0,5 кг часнику.
Радимо також приготувати соус “Айвар” з томатів.
Як приготувати гострий соус
- Перед тим, як чистити перець і часник — надягніть рукавички, бо попечете руки.
- Далі все перекрутити на м’ясорубці або у блендері, посолити (за смаком) і розкласти в чисті стерильні баночки.
- Виходить 1,5 л готового продукту.
- Зберігати в холодильнику.
Скуштуйте також македонський гострий соус.
Якщо вам сподобався рецепт гострого сусу “Звіробій”, поділіться ним із друзями у соцмережах.