04.11.2015

Гарячі бутерброди з овочами в клярі

Гарячі бутерброди люблять усі – і дорослі, і малеча. Готуються вони швидко, інгредієнти можуть бути які душа забажає. Та головна перевага гарячих бутербродів у тому, що їх приготування не вимагає особливих навичок. А завдяки появі на кухнях мікрохвильовок, тостерів, бутербродниць та електропічок приготувати гарячі бутерброди під силу навіть першокласнику. Це чудовий варіант для сніданку в будь-яку пору року.

Інгредієнти для гарячих бутербродів

  • батон нарізний

  • 3 картоплини

  • 2 цибулини

  • 2 морквини

  • 3 столові ложки молока

  • 4 яйця

  • 1 чайна ложка борошна

  • соняшникова олія для смаження

  • сіль, спеції на смак

Рекомендуємо також рецепт гарячих бутербродів зі смаком піци.

Як приготувати овочеві гарячі бутерброди в клярі

  • Батон порізати на скибочки.
  • Овочі почистити і натерти на дрібній тертці. Додати сіль, перець, перемішати.
  • Приготувати кляр: яйця збити виделкою, додати молоко і борошно, добре збити.
  • Овочеву суміш викласти на скибки батона.
  • Вмочати кожен шматочок у кляр з обох сторін і обсмажувати з одного і другого боку на розігрітій пательні з додаванням олії до золотистого кольору.

Спробуйте також приготувати гарячі бутерброди з крабовими паличками.

Якщо вам сподобався рецепт гарячих бутербродів з овочами в клярі, прокоментуйте його на сайті Їсти та поширте в улюблених соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.