Гарячі бутерброди-грінки з гарбузовим пюре та сиром
За рецептом гарбуз для цих сирно-помаранчевих ароматних бутербродів рекомендується запекти в духовці. Однак, якщо поспішаєте і не боїтеся експериментувати, спробуйте зробити пюре із сирого гарбуза, додавши у нього улюблені спеції. Смак і консистенція вийдуть зовсім інакшими, але це аж ніяк не означає, що бутерброди вийдуть менш смачними.
Спробуйте також, рецепт гарячих бутербродів для чоловічого сніданку.
Інгредієнти для грінок-бутербродів
1 склянка гарбузового пюре
20 скибок тостового хліба
100 г твердого сиру
1 зубок часнику
вершкове масло або олія для смаження
сіль, мелений чорний перець до смаку
Рекомендуємо також приготувати гарячі бутерброди з картопляним пюре.
Як приготувати гарбузові бутерброди з твердим сиром
- Гарбуз очистити від насіння, волокон та шкірки, порізати на шматочки, запекти в духовці при 170 градусах протягом 40 хвилин. Готові шматочки гарбуза змолоти в блендері з додаванням часнику, солі та перцю, або потерти на дрібній тертці.
- Намастити пюре на 10 скибок хліба. Посипати тертим сиром.
- Накрийте рештою 10-ма скибочками хліба. Усього має вийти 10 бутербродів.
- Розігріти пательню, покласти вершкове масло або влити олію. Смажити бутерброди на середньому вогні, періодично перевертаючи, поки не зарум’яниться хліб і не розплавиться сир. Підсмажені гарбузові грінки викладати на паперову серветку, щоб увібрала зайвий жир.
- Перед подачею розрізати кожен бутерброд навпіл по діагоналі, щоб вийшли трикутники.
- Прикрасити зеленню та кружальцем квашеного або свіжого огірка.
Радимо ще приготувати гарячі бутерброди зі смаком піци.
Якщо вам сподобався рецепт гарячих бутербродів з гарбузовим пюре та сиром, прокоментуйте його на сайті та поділіться з друзями у соціальних мережах.