07.11.2015

Гарячі бутерброди-грінки з гарбузовим пюре та сиром

За рецептом гарбуз для цих сирно-помаранчевих ароматних бутербродів рекомендується запекти в духовці. Однак, якщо поспішаєте і не боїтеся експериментувати, спробуйте зробити пюре із сирого гарбуза, додавши у нього улюблені спеції. Смак і консистенція вийдуть зовсім інакшими, але це аж ніяк не означає, що бутерброди вийдуть менш смачними.

Інгредієнти для грінок-бутербродів

Рекомендуємо також приготувати гарячі бутерброди з картопляним пюре.

Як приготувати гарбузові бутерброди з твердим сиром

  • Гарбуз очистити від насіння, волокон та шкірки, порізати на шматочки, запекти в духовці при 170 градусах протягом 40 хвилин. Готові шматочки гарбуза змолоти в блендері з додаванням часнику, солі та перцю, або потерти на дрібній тертці.
  • Намастити пюре на 10 скибок хліба. Посипати тертим сиром.
  • Накрийте рештою 10-ма скибочками хліба. Усього має вийти 10 бутербродів.
  • Розігріти пательню, покласти вершкове масло або влити олію. Смажити бутерброди на середньому вогні, періодично перевертаючи, поки не зарум’яниться хліб і не розплавиться сир. Підсмажені гарбузові грінки викладати на паперову серветку, щоб увібрала зайвий жир.
  • Перед подачею розрізати кожен бутерброд навпіл по діагоналі, щоб вийшли трикутники.
  • Прикрасити зеленню та кружальцем квашеного або свіжого огірка.

Радимо ще приготувати гарячі бутерброди зі смаком піци.

Якщо вам сподобався рецепт гарячих бутербродів з гарбузовим пюре та сиром, прокоментуйте його на сайті та поділіться з друзями у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.