04.08.2015

Гарячі бутерброди з картопляним пюре

Йдеться про той випадок, коли залишилося картопляне пюре, а викинути шкода. Якщо ж знайдеться у хаті батон, то вихід є: приготувати гарячі бутерброди з пюре.

Інгредієнти для страви

  • 300 грамів картопляного пюре

  • 1 яйце

  • 5 столові ложки майонезу

  • 150 грамів твердого сиру

  • чорний мелений перець

  • сіль

  • кріп

  • нарізний батон

Можна також приготувати бутербродні вафлі.

Як приготувати бутерброди

  • Картопляне пюре змішати з яйцем і 2 ложками майонезу. Поперчити.
  • Цією масою намастити скибки батона.
  • Твердий сир потерти на грубу тертку, додати 3 ложки майонезу, подрібнений кріп і вимішати.
  • Цю масу викласти на бутерброди поверх картопляної.
  • Бутерброди покласти на деко, яке поставити на 10-15 хвилин у духовку. Температура при цьому має бути 180 градусів.

Дізнайтеся рецепти бутербродів на сніданок.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.