17.10.2015

Гарбузові коржики «Під снігом»

Ці коржики дещо нагадують вівсяні, але набагато смачніші. Хрумкі зовні і ніжні всередині, вони вам сподобаються. Радимо приготувати десерт за цим рецептом.

Інгредієнти для гарбузових коржиків

  • 200 г гарбузового пюре

  • 60 г вівсяних пластівців
     

  • 100 г цукру

  • 125 мл рафінованої олії

  • 200 г борошна

  • 1 ч. ложка погашеної оцтом соди

  • дрібка солі

  • сухофрукти, горіхи, мед

  • цедра, прянощі

Радимо також приготувати гарбузовий кекс на кефірі.

Як приготувати гарбузові коржики "Під снігом"

  • Відварений або печений гарбуз перемолоти. Вівсяні пластівці підсмажити на сухій сковороді і трохи подрібнити.
  • Змішати пюре, цукор, олію, збити міксером протягом 2 хв до однорідності. Додати погашену соду, дрібку солі, перемішати.
  • Додати просіяне борошно і вівсяні пластівці, а також будь-який наповнювач (сухофрукти, мед, цедру, прянощі, горіхи).
  • Застелити деко пергаментом, викласти кульки тіста завбільшки з волоський горіх. Запікати за температури 175 градусів 15-17 хв.
  • Охолодити. Можна прикрасити сирним кремом (сир, вершки, цукор).

Скуштуйте також гарбузові цукати.

Якщо вам сподобався рецепт гарбузових коржиків “Під снігом”, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.