Гарбузові коржики «Під снігом»
Ці коржики дещо нагадують вівсяні, але набагато смачніші. Хрумкі зовні і ніжні всередині, вони вам сподобаються. Радимо приготувати десерт за цим рецептом.
Інгредієнти для гарбузових коржиків
200 г гарбузового пюре
60 г вівсяних пластівців
100 г цукру
125 мл рафінованої олії
200 г борошна
1 ч. ложка погашеної оцтом соди
дрібка солі
сухофрукти, горіхи, мед
цедра, прянощі
Радимо також приготувати гарбузовий кекс на кефірі.
Як приготувати гарбузові коржики "Під снігом"
- Відварений або печений гарбуз перемолоти. Вівсяні пластівці підсмажити на сухій сковороді і трохи подрібнити.
- Змішати пюре, цукор, олію, збити міксером протягом 2 хв до однорідності. Додати погашену соду, дрібку солі, перемішати.
- Додати просіяне борошно і вівсяні пластівці, а також будь-який наповнювач (сухофрукти, мед, цедру, прянощі, горіхи).
- Застелити деко пергаментом, викласти кульки тіста завбільшки з волоський горіх. Запікати за температури 175 градусів 15-17 хв.
- Охолодити. Можна прикрасити сирним кремом (сир, вершки, цукор).
Скуштуйте також гарбузові цукати.
Якщо вам сподобався рецепт гарбузових коржиків “Під снігом”, напишіть про це у коментарях.