31.08.2015

Курятина з грибами у шубці з фольги

Простий рецепт, головну роль у якому грає фольга, оскільки слугує такою собі посудинкою для запікання. Приготувати таку курятину зовсім нескладно, можна зробити це у духовці, а можна з собою на природу взяти і на вогнищі посмажити. Буде однаково смачно.

Інгредієнти для курятини з грибами

  • 6 курячих стегон

  • 6 свіжих печериць

  • 1 морквина

  • 1 цибулина

  • 1 пучок зелені

  • 6 ст. ложок сметани

  • спеції, сіль.

Приготуйте також курячі крильця, запечені у пиві.

Як приготувати курятину з грибами

  • Для приготування першого соусу змішати приправи зі сметаною і посіченою зеленню. У соусі замаринувати курятину приблизно 2 год.
  • Приготувати начинку зі змішаних грибів зі сметаною, смаженою морквою, цибулею і зеленню.
  • Взяти фольгу і скласти її у декілька шарів для кожної порції, на які викласти по стегну і всередину покласти начинку.
  • Підняти краї фольги вгору і скріпити їх, зробивши мішечки. Покласти на решітку над вугіллям або поставити у розігріту духовку і готувати 20-30 хв.
  • Відтак відкрити торбинки і залишити ще хвилин на 5 хв для просочення димом або зарумянення.

Скуштуйте також котлети у вафельному кожушку.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.