Курятина з грибами у шубці з фольги

Простий рецепт, головну роль у якому грає фольга, оскільки слугує такою собі посудинкою для запікання. Приготувати таку курятину зовсім нескладно, можна зробити це у духовці, а можна з собою на природу взяти і на вогнищі посмажити. Буде однаково смачно.
Інгредієнти для курятини з грибами
Приготуйте також курячі крильця, запечені у пиві.
Як приготувати курятину з грибами
- Для приготування першого соусу змішати приправи зі сметаною і посіченою зеленню. У соусі замаринувати курятину приблизно 2 год.
- Приготувати начинку зі змішаних грибів зі сметаною, смаженою морквою, цибулею і зеленню.
- Взяти фольгу і скласти її у декілька шарів для кожної порції, на які викласти по стегну і всередину покласти начинку.
- Підняти краї фольги вгору і скріпити їх, зробивши мішечки. Покласти на решітку над вугіллям або поставити у розігріту духовку і готувати 20-30 хв.
- Відтак відкрити торбинки і залишити ще хвилин на 5 хв для просочення димом або зарумянення.
Скуштуйте також котлети у вафельному кожушку.