05.08.2016

Болгарський перець у томатному соусі, консервований на зиму

Перець, помідори і нічого зайвого. У цьому рецепті зберігаються первинні натуральні смаки літніх овочів, які взимку створюватимуть теплу атмосферу та смачний настрій. Відкоркована баночка такої простої закуски чудово підійде як до смаженої картоплі, так і до соусу для пасти чи голубців.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати болгарський перець, маринований з медом.

ППриготування

  • Помідори вимити, перебрати та змолоти у блендері або м’ясорубці на пюре.
  • Поставити на середній вогонь, довести до кипіння. Додати олію, сіль, цукор, оцет, спеції.
  • Перець промити, очистити від насіння, видалити плодоніжки, порізати поздовжніми смужками.
  • Покласти у киплячий помідоровий соус, довести до кипіння. Варити 25 хвилин.
  • Розкласти у стерильні банки (вимиті та висушені в духовці) та одразу ж закатати.
  • Перевернути догори дном, вкрити теплим щільним сукном та залишити до повного вистигання.

Рекомендуємо також рецепт лечо з помідорів та солодкого перцю на зиму.

Якщо вам вдався та сподобався рецепт приготування болгарського перцю в томатному соусі, будь ласка напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.