Бісквітний рулет з полуницею

Щоб полуничний сезон не пройшов мимо вас, варто про нього пам’ятати на кожному кроці. Сьогодні на десерт приготуємо рулет з полуницею. Зберігайте рецепт у закладки.
Інгредієнти для рулету
Можете також приготувати вафельний рулет.
Як приготувати полуничний рулет
- Жовтки відділити від білків. Жовтки добре збити з окропом і цукром, додати розпушувач, крохмаль і борошно. Вимішати.
- Білки збити у круту піну і теж ввести в тісто, обережно вимішуючи.
- Тісто вилити у змащену вершковим маслом і посипану борошном форму. Випікати при температурі 200 градусів 15 хвилин.
- Корж вийняти з духовки і одразу гарячим скрутити у рулет.
- Коли охолоне – розгорнути і начинити кремом.
- Для крему вершки збивати з цукром, поки не загуснуть.
- Крем викласти на корж, зверху розкласти порізану плоскими шматочками полуницю.
- Корж знову загорнути у рулет. Зверху притрусити цукровою пудрою.
Рекомендуємо ще рецепт морозива з полуницею.