Ароматне печене м’ясо
Рецепт чудової м’ясної печені. Якщо хочете, щоб запечене м’ясо було соковитим, перед запіканням можна обсмажити шматок з усіх боків на розпеченій сковороді. Це «запакує» м’ясо шкірочкою – і сік із нього під час випікання не витікатиме.
Ingredients
Рекомендуємо також рецепт сиро-в’яленої полядвиці.
Directions
- Змішати усі спеції, подрібнену цибулю і часник, соєвий соус і гірчицю, олію.
- Обмастити маринадом м’ясо з усіх боків. Поставити у холодильник на ніч.
- Викласти на змащене деко, випікати 50–60 хв за температури 190 градусів.
- Тим часом довести до кипіння юшку, в якій маринувалося м’ясо, і проварити 5 хв, процідити, подавати до готового м’яса.
Приготуйте також свинячу шинку в торбинці.
Якщо вам сподобався рецепт печеного м’яса, будь ласка, напишіть про це в коментарях.