07.07.2015

Апельсинове варення з агрусу

Душа бажає оригінального смаколика? Тоді приготуйте це варення – не пошкодуєте! Воно має ніжний апельсиновай смак, дуже красиве, і ніхто нізащо не здогадається, з чого воно.

Інгредієнти для варення

  • агрус

  • апельсин

  • цукор

  • (фруктів приблизно навпіл, цукру потрібно 1,2 від ваги фруктів).

Спробуйте ще приготувати смарагдове агрусове варення.

Як приготувати апельсинове варення

  • Аґрус промити, апельсини ошпарити і зі шкіркою порізати на шматки.
  • Усе разом пропустити через м’ясорубку, засипати цукром.
  • Довести до кипіння на малому вогні, кип’ятити кілька хвилин, охолодити.
  • Процедуру повторити тричі. Після останнього кип’ятіння розкласти в чисті банки, закрити поліетиленовими кришками.

Рекомендуємо також рецепт смородинового варення з малиною та апельсином.

Посмакував рецепт апельсинового варення з агрусом? Будь ласка, поділіться враженнями від смаку та приготування у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.