Солоне печиво з насінням льону

Це печиво можна вважати дієтичним. Нежирне, несолодке, зате смачне, ароматне й корисне – завдяки насінню льону. Сподобається навіть тим, кому ніякої дієти не потрібно.


Інгредієнти для печива

1 яйце

1 чайна ложка цукру

1 чайна ложка солі

1 чайна ложка розпушувача

150 мілілітрів молока

3 столові ложки насіння льону

4 столові ложки соняшникової олії

борошно

 

Дізнайтеся, як спекти житній хліб з насінням льону.

Як приготувати печиво

Яйце збити з цукром і сіллю, додати молоко та олію.

Борошно (близько 300 грамів) вимішати  розпушувачем та насінням льону. Влити у нього рідку суміш і замісити тісто, яке б не липнуло до рук.

Загорнути тісто у харчову плівку і покласти в холодильник на півгодини.

Після цього розкачувати його завтовшки 2-3 міліметри і вирізати печиво – формочками, кругле або квадратне – як вам більше подобається.

Викладати печиво на змащене олією деко і випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone