Запечені яблука з сухофруктами і медом

Легка і малокалорійна страва, ідеальний варіант для тих, хто слідкує за своєю фігурою. Такі яблучка прийдуться до смаку абсолютно всім. Приготуйте, зробіть свій вихідний день смачним, легким, приємним і солодким.

Ingredients

  • 6 яблук

  • цукор

  • 100 г горіхів

  • 50 г родзинок

  • 50 г кураги

  • 50 г чорносливу

  • 3 ст. ложки меду

  • 1 ківі.

Рекомендуємо також рецепт яблук в тісті 

Directions

  • Яблука помити, обережно вирізати серцевину.
  • Горіхи, родзинки, курагу, чорнослив перекрутити на м’ясорубці, додати мед, перемішати.
  • Серединку кожного яблука посипати цукром і покласти по чайній ложці начинки.
  • Викласти яблука на деко, запікати 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Спробуйте також приотувати яблука, запечені з сиром

Якщо вам сподобався запечених яблук з сухофруктами і медом, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора