Запечені яблука з сухофруктами і медом

Легка і малокалорійна страва, ідеальний варіант для тих, хто слідкує за своєю фігурою. Такі яблучка прийдуться до смаку абсолютно всім. Приготуйте, зробіть свій вихідний день смачним, легким, приємним і солодким.
Ingredients
Рекомендуємо також рецепт яблук в тісті
Directions
- Яблука помити, обережно вирізати серцевину.
- Горіхи, родзинки, курагу, чорнослив перекрутити на м’ясорубці, додати мед, перемішати.
- Серединку кожного яблука посипати цукром і покласти по чайній ложці начинки.
- Викласти яблука на деко, запікати 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Спробуйте також приотувати яблука, запечені з сиром
Якщо вам сподобався запечених яблук з сухофруктами і медом, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.