Вишневий бісквіт

Рецепт пирога із розряду “з нічого” або “задарма”. Для приготування ароматного бісквіта потрібно мінімум часу і продуктів.


Інгредієнти для пирога

По 0,5 скл. сиропу з вишневого варення та цукру

250 г вишень (заморожених або консервованих, або будь-яких інших ягід),

0,5 скл. олії

2 скл. борошна

0,5 скл. води

1 п. розпушувача.

Можна додати горіхи.

 

Сподобався рецепт? Рекомендуємо також приготувати пісний вишневий кекс.

Як приготувати вишневий бісквіт

Нагріти духовку до 180 °С.

Всипати у глибоку миску борошно і розпушувач, перемішати віничком.

У другу глибоку миску вилити сироп з варення (можна не вишневого), додати цукор, мішати до розчинення цукру.

Додати воду і олію, розмішати до однорідності.

Вилити рідку суміш у борошняну, ретельно перемішати.

Додати трохи розморожених вишень або інших ягід, акуратно перемішати. Залишити тісто на 5 хв.

У змащену олією форму  діаметром 28–30 см викласти тісто, запікати близько 40 хв.

Охолодити у формі, а потім перекласти на тарілку.

 

Спробуйте приготувати торт “П’яна вишня”.

 

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone