Вишневий бісквіт

Рецепт пирога із розряду “з нічого” або “задарма”. Для приготування ароматного бісквіта потрібно мінімум часу і продуктів.

Ingredients

  • По 0,5 скл. сиропу з вишневого варення та цукру

  • 250 г вишень (заморожених або консервованих, або будь-яких інших ягід)

  • 0,5 скл. олії

  • 2 скл. борошна

  • 0,5 скл. води

  • 1 п. розпушувача.

  • можна додати горіхи

Сподобався рецепт? Рекомендуємо також приготувати пісний вишневий кекс.

Directions

  • Нагріти духовку до 180 °С.
  • Всипати у глибоку миску борошно і розпушувач, перемішати віничком.
  • У другу глибоку миску вилити сироп з варення (можна не вишневого), додати цукор, мішати до розчинення цукру.
  • Додати воду і олію, розмішати до однорідності.
  • Вилити рідку суміш у борошняну, ретельно перемішати.
  • Додати трохи розморожених вишень або інших ягід, акуратно перемішати. Залишити тісто на 5 хв.
  • У змащену олією форму  діаметром 28–30 см викласти тісто, запікати близько 40 хв.
  • Охолодити у формі, а потім перекласти на тарілку.

Спробуйте приготувати торт “П’яна вишня”.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора