05.05.2015

Грибна кавова юшка

Цей смачний супчик можна пити просто з чашки.

Інгредієнти

  • 2 жмені сушених грибів

  • 1,5 л води

  • 1 велика морквина

  • 1 велика цибулина.

Спробуйте також приготувати грибний суп з кльоцками.

Приготування

  • Гриби залити холодною водою (має бути пропорція 1:3, потім готову юшку можна розвести водою або бульйоном).
  • Коли розм’якнуть, варити у тій самій воді 1 год.
  • Додати розрізану на чотири частини цибулину, лавровий листок, варити ще 1 год. Цибулю вийняти, юшку відцідити через дрібне ситечко.
  • Гриби порізати кубиками. Моркву потерти, окремо посмажити на олії.
  • Вкинути у проціджену юшку гриби і моркву, довести до кипіння, посолити, поперчити.
  • Готова юшка має бути темно коричневого кольору.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.