02.05.2015

Салат з капусти, грибів та кукурудзи «Свіжий»

Чудовий салатик для весняної пори: ситний, легкий, вітамінний.

Інгредієнти

  • 1 невеликий качан пекінської капусти

  • 1 огірок

  • по 200 г консервованої кукурудзи, маринованих грибів і твердого сиру

  • 300 г курячого філе

  • майонез, лимонний сік.

Приготування

  • Нарізати капусту, гриби, куряче філе, додати кукурудзу, тертий сир.
  • Усі інгредієнти змішати, заправити соусом (майонез, чорний мелений перець, лимонний сік, сіль до смаку).
  • Викласти на тарілку, вистелену листочками капусти.

Посмакувало? Спробуйте приготувати салат з курятини і чорносливу.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.