17.08.2015

Салат «Олів’є» по-радянськи

У кожній родині свій рецепт цього салату. І відрізняються як за складниками та їх кількістю, так і величиною порізаних шматочків. Але головна умова однакова для усіх – готувати і вимішувати радянський «Олів’є» необхідно в тазику.

Інгредієнти для салату

  • 300 г вареної ковбаси

  • 5 картоплин

  • 2 морквини

  • 1 цибулина

  • 6 яєць

  • 1 банка консервованого горошку

  • 3 квашені огірки

  • майонез для заправки.

  • сіль, перець на смак

Як приготувати радянський «Олів’є»

  • Овочі відварити в мундирі, остудити, почистити шкірку, порізати кубиками.
  • Яйця відварити накруто (12 хв.), почистити, посікти.
  • Порізати огірки, цибулю, ковбасу.
  • З горошку злити маринад, викласти в тазик до порізаних інгредієнтів.
  • Посолити, поперчити, заправити майонезом.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.