Рисові котлетки

Ніжні, пухнасті, із зеленню котлетки смакуватимуть на обід та на вечерю, а ще їх можна взяти з собою на роботу як корисний перекус.

Ingredients

  • 1 скл. сирого рису (краще круглого)

  • 2 яйця

  • 0,5 скл. несолодкого йогурту, густого кефіру або нежирної сметани

  • 150 г твердого сиру

  • зелена цибуля, сіль, перець

  • 2 ст. ложки олії

  • панірувальні сухарі

Directions

  • Сир натерти, цибулю дрібно нарізати, з’єднати йогурт, яйця, цибулю і сир, додати спеції.
  • Все перемішати. Рис відварити і додати до сирної маси.
  • Все перемішати і прибрати в холодильник мінімум на дві години.
  • Розігріти сковорідку, сформувати котлетки, обкачати в сухарях, і обсмажити з двох боків до золотої скоринки.
  • Можна подавати з грибною підливою.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора