Рисові котлетки
Ніжні, пухнасті, із зеленню котлетки смакуватимуть на обід та на вечерю, а ще їх можна взяти з собою на роботу як корисний перекус.
Ingredients
1 скл. сирого рису (краще круглого)
2 яйця
0,5 скл. несолодкого йогурту, густого кефіру або нежирної сметани
150 г твердого сиру
зелена цибуля, сіль, перець
2 ст. ложки олії
панірувальні сухарі
Directions
- Сир натерти, цибулю дрібно нарізати, з’єднати йогурт, яйця, цибулю і сир, додати спеції.
- Все перемішати. Рис відварити і додати до сирної маси.
- Все перемішати і прибрати в холодильник мінімум на дві години.
- Розігріти сковорідку, сформувати котлетки, обкачати в сухарях, і обсмажити з двох боків до золотої скоринки.
- Можна подавати з грибною підливою.