11.05.2015

Карасі по-білоруськи

Кажуть, риба на столі – здоров’я у сім’ї. Тож готуйте, смакуйте і будьте здоровими! Тим паче карасі, спечені за цим рецептом, неймовірні!

Інгредієнти

  • 500 г риби

  • 1 ст. ложка борошна

  • 100 г сметани

  • смалець

  • зелень, сіль, спеції.

Приготування

  • Випотрошену рибу обсмажити з обох боків на розігрітому смальці.
  • Скласти в каструлю або сковороду з високими бортами, додати трохи води й тушкувати на малому вогні 20–25 хв, наприкінці додати сметану і сіль.
  • Викласти на блюдо та посипати зеленню.
  • Також обсмажену рибу можна запекти, заливши сметаною і присипавши тертим сиром.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.