Перець консервований для фарширування
Яка страва пахне літом? Правильно, фарширований перець. Але хто сказав, що його не можна приготувати взимку? І байдуже, що на перець космічні ціни, якщо у льосі чи кладовці є баночка консервованого перцю для фарширування. Як його приготувати, підкаже рецепт.
Інгредієнти для конервованого перцю
5 кг м’ясистого болгарського перцю
цукор
сіль
9% оцет
лавровий лист
чорний перець горошком
Радимо також приготувати болгарський перець у помідорній заливці на зиму.
Як приготувати консервований перець для фарширування
- Перець помити, відрізати хвостики і вийняти насіння, залишивши плоди цілими.
- Скласти у 3-літрові банки, у кожну банку додати по 1 ст. ложці оцту, солі і цукру, залити в банки окріп, накрити покришками і стерилізувати у киплячій воді протягом 7 хв.
- Банки вийняти і закрутити кришки.
Скуштуйте також болгарський перець маринований з медом.
Якщо вам сподобався рецепт консервованого перцю для фарширування, напишіть про це у коментарях.