Перець консервований для фарширування

Яка страва пахне літом? Правильно, фарширований перець. Але хто сказав, що його не можна приготувати взимку? І байдуже, що на перець космічні ціни, якщо у льосі чи кладовці є баночка консервованого перцю для фарширування. Як його приготувати, підкаже рецепт.

Інгредієнти для конервованого перцю

  • 5 кг м’ясистого болгарського перцю

  • цукор

  • сіль

  • 9% оцет

  • лавровий лист

  • чорний перець горошком

Радимо також приготувати болгарський перець у помідорній заливці на зиму.

Як приготувати консервований перець для фарширування

  • Перець помити, відрізати хвостики і вийняти насіння, залишивши плоди цілими.
  • Скласти у 3-літрові банки, у кожну банку додати по 1 ст. ложці оцту, солі і цукру, залити в банки окріп, накрити покришками і стерилізувати у киплячій воді протягом 7 хв.
  • Банки вийняти і закрутити кришки.

Скуштуйте також болгарський перець маринований з медом.

Якщо вам сподобався рецепт консервованого перцю для фарширування, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора