Найпростіша наливка

Безпрограшний рецепт домашньої наливки, яка вдається стовідсотково! А результат тішитиме довго – адже правильно приготовлений напій у прохолодному місці може зберігатися протягом тривалого часу.
Інгредієнти для найпростішої наливки
200 г ягід (малини або порічок)
100 г цукру
500 г горілки.
Радимо скуштувати спотикач.
Як приготувати найпростішу наливку
- Порічки (або малину) зняти з гілочок, помити й дати висохнути.
- Покласти їх у пляшки 0,7 і 1 л, зверху насипати цукор (зручніше це робити через лійку), залити горілку і добре струсити.
- Залишити у темному місці на 2 тижні. Періодично струшувати, щоб цукор розчинявся.
- Через 2 тижні настоянка набуде насиченого кольору. Проціджувати безпосередньо перед подачею на стіл.
- Зберігається вона довго, в темному прохолодному місці.
Приготуйте також домашню полуничну наливку.
Якщо вам сподобався рецепт найпростішої наливки в домашніх умовах, поділіться ним у соціальних мережах.