Найпростіша наливка

Безпрограшний рецепт домашньої наливки, яка вдається стовідсотково! А результат тішитиме довго – адже правильно приготовлений напій у прохолодному місці може зберігатися протягом тривалого часу.

Інгредієнти для найпростішої наливки

  • 200 г ягід (малини або порічок)

  • 100 г цукру

  • 500 г горілки.

Радимо скуштувати спотикач.

Як приготувати найпростішу наливку

  • Порічки (або малину) зняти з гілочок, помити й дати висохнути.
  • Покласти їх у пляшки 0,7 і 1 л, зверху насипати цукор (зручніше це робити через лійку), залити горілку і добре струсити.
  • Залишити у темному місці на 2 тижні. Періодично струшувати, щоб цукор розчинявся.
  • Через 2 тижні настоянка набуде насиченого кольору. Проціджувати безпосередньо перед подачею на стіл.
  • Зберігається вона довго, в темному прохолодному місці.

Приготуйте також домашню полуничну наливку.

Якщо вам сподобався рецепт найпростішої наливки в домашніх умовах, поділіться ним у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора