Млинці з кабачків

Легка і смачна страва, яка урізноманітнить щоденний раціон. А якщо подати млинці зі сметанним соусом, оцінять навіть чоловіки.

Інгредієнти для млинців

  • 3 кабачки

  • 1 яйце

  • 3–4 ст. ложки борошна

  • 1/4 ст. ложки суміші італійських трав

  • зелень, сіль, олія для смаження.

Як приготувати млинці з кабачків

  • Кабачки почистити і натерти на тертці з великими отворами.
  • Зовсім молоді кабачки можна натирати разом з насінням.
  • Натерті кабачки посолити й залишити на 20 хв, щоб вони пустили сік.
  • Додати сухі трави, порізану зелень, борошно, яйце і перемішати.
  • Розігріти сковороду, налити олію й столовою ложкою викласти млинці.
  • Обсмажити з двох боків до хрумкої скориночки.
  • Для соусу посолити сметану, вичавити в неї часник і додати дрібно порізаний свіжий кріп, перемішати.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора