Млинці з кабачків
Легка і смачна страва, яка урізноманітнить щоденний раціон. А якщо подати млинці зі сметанним соусом, оцінять навіть чоловіки.
Інгредієнти для млинців
3 кабачки
1 яйце
3–4 ст. ложки борошна
1/4 ст. ложки суміші італійських трав
зелень, сіль, олія для смаження.
Як приготувати млинці з кабачків
- Кабачки почистити і натерти на тертці з великими отворами.
- Зовсім молоді кабачки можна натирати разом з насінням.
- Натерті кабачки посолити й залишити на 20 хв, щоб вони пустили сік.
- Додати сухі трави, порізану зелень, борошно, яйце і перемішати.
- Розігріти сковороду, налити олію й столовою ложкою викласти млинці.
- Обсмажити з двох боків до хрумкої скориночки.
- Для соусу посолити сметану, вичавити в неї часник і додати дрібно порізаний свіжий кріп, перемішати.