Червоний абрикосовий соус

Кетчуп, гірчиця, хрін… Хочеться чогось новенького? Тоді приготуйте цей оригінальний соус з абрикосів і цибулі. Ваші звичні страви набудуть абсолютно нового смаку! Тож зберігайте рецепт.

Інгредієнти для соусу

  • 1 кг абрикосів

  • 0,5 кг цибулі

  • 2 кг помідорів

  • 4 болгарські перчини і 2 гіркі

  • кілька горошин чорного перцю.

Приготування Як приготувати соус з абрикосів

  • Усе перекрутити через м’ясорубку і варити на малому вогні до загусання, періодично помішуючи.
  • Готовий продукт закрутити в стерилізовані банки.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора