М’ясо швидкого приготування «Бліц»
Кожен часом буває таким голодним, що, здається, слона з’їв би. У такому разі стануть у пригоді бліц-страви, смачні, корисні і швидкі у приготуванні.
Ingredients
1 кг м’яса (курятини, свинини або яловичини, риби)
4 яйця
2 ст. ложки зернистої гірчиці
1 ст. ложка крохмалю
спеції, кунжут, олія для смаження
Directions
- Змішати збиті яйця, крохмаль, сіль, перець і гірчицю.
- Порізати м’ясо шматочками, можна відбити, скласти в миску, залити заливкою, поставити мінімум на ніч у холодильник.
- Через кілька днів м’ясо буде ще смачнішим.
- Коли потрібно приготувати, дістати м’ясо, посипати кунжутом й обсмажити на олії.
- Смажиться дуже швидко. Подавати з будь-яким гарніром.
Сподобався швидкий рецепт? Рекомендуємо також приготувати курячі грудки з начинкою.