Кокосовий лікер, майже «Малібу»
Виробництво кокосового лікеру сконцентроване в районі островів Карибського басейну. Навіть якщо ви там ніколи не бували, можете скуштувати справжній licor de coco, приготувавши його власноруч. Він смакує з кубиком льоду.
Ingredients
1 кокос
1 л спирту
½ ч. ложки ванільного цукру (або 0,6 г ванілі або 1/3 палочки ванілі або 2 краплі ванільної есенції)
750 г цукру
250 мл води
Рекомендуємо також рецепт лікеру “Бейліз” у домашніх умовах.
Directions
- Розбити кокос, м’якоть натерти на великій тертці, залити спиртом, настояти 8–10 днів, час до часу перемішуючи. ідфільтрувати через бавовняну серветку.
- Із цукру і води зварити густий сироп, додати ваніль, охолодити, з’єднати із спиртом.
- Витримати кілька місяців у холодному місці.
Спробуйте також приготувати кавовий лікер в домашніх умовах.