Кокосовий лікер, майже «Малібу»

Виробництво кокосового лікеру сконцентроване в районі островів Карибського басейну. Навіть якщо ви там ніколи не бували, можете скуштувати справжній licor de coco, приготувавши його власноруч. Він смакує з кубиком льоду.

Ingredients

  • 1 кокос

  • 1 л спирту

  • ½ ч. ложки ванільного цукру (або 0,6 г ванілі або 1/3 палочки ванілі або 2 краплі ванільної есенції)

  • 750 г цукру

  • 250 мл води

Рекомендуємо також рецепт лікеру “Бейліз” у домашніх умовах.

Directions

  • Розбити кокос, м’якоть натерти на великій тертці, залити спиртом, настояти 8–10 днів, час до часу перемішуючи. ідфільтрувати через бавовняну серветку.
  • Із цукру і води зварити густий сироп, додати ваніль, охолодити, з’єднати із спиртом.
  • Витримати кілька місяців у холодному місці.

Спробуйте також приготувати кавовий лікер в домашніх умовах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора