Домашнє морозиво з дині
Рецепт неймовірного десерту, в якому всього три складові, а смак – на мільйон. На приготування такого морозива піде мінімум часу, не враховуючи час на заморожування. Чим не привід посмакувати?
Спробуйте ще приготувати вершкове морозиво зі згущеним молоком.
Directions
- Очистити диню від шкірки і насіння та змолоти в блендері з додаванням цукру.
- Збити вершки в круту піну та з’єднати цю масу з динним пюре.
- Отриману масу відправити в морозильну камеру. Через годину дістати морозиво та перемішати. Повторити цю процедуру ще через одну годину та залишити десерт для остаточного заморожування на 5-6 годин.
- Готове морозиво перед подачею полити фруктовим сиропом або шоколадною помадкою. Прикрасити листочками свіжої м’яти.
Рекомендуємо також рецепт бананово-полуничного морозива.
Якщо вам сподобався рецепт динного морозива у домашніх умовах, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах – нехай смакує й вашим друзям.