Домашній плавлений сир з печерицями

Пропонуємо рецепт смачної та водночас простої намазки на хліб. Вона чудово зберігається у холодильнику, тож завжди буде у вас під рукою, як варіант для швидкого перекусу. Чудова альтернатива маслу і магазинним бутербродним сирам.

Ingredients

Спробуйте також приготувати домашній плавлений сир “Янтар”

Directions

  • Всі інгредієнти, крім грибів, змішати і збити в блендері.
  • Викласти суміш в каструлю і поставити на водяну баню на 15 хвилин. Постійно помішувати.
  • Коли суміш охолоне, ще раз збити у блендері.
  • Гриби помити, почистити, дрібно порізати, підсмажити на олії до готовності, посолити, поперчити.
  • Гриби і подрібнену зелень додати до сиру, викласти суміш в скляну банку і поставити на кілька годин в холодильник.

Рекомендуємо ще рецепт сиру “Фета” у домашніх умовах 

Якщо вам сподобався рецепт домашнього плавленого сиру з печерицями, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора