Домашній плавлений сир з печерицями
Пропонуємо рецепт смачної та водночас простої намазки на хліб. Вона чудово зберігається у холодильнику, тож завжди буде у вас під рукою, як варіант для швидкого перекусу. Чудова альтернатива маслу і магазинним бутербродним сирам.
Ingredients
500 г кисломолочного сиру
2 яйця
3 ст. ложки сметани
200 г печериць
0,5 ч. ложки соди
петрушка або кріп
сіль.
Спробуйте також приготувати домашній плавлений сир “Янтар”
Directions
- Всі інгредієнти, крім грибів, змішати і збити в блендері.
- Викласти суміш в каструлю і поставити на водяну баню на 15 хвилин. Постійно помішувати.
- Коли суміш охолоне, ще раз збити у блендері.
- Гриби помити, почистити, дрібно порізати, підсмажити на олії до готовності, посолити, поперчити.
- Гриби і подрібнену зелень додати до сиру, викласти суміш в скляну банку і поставити на кілька годин в холодильник.
Рекомендуємо ще рецепт сиру “Фета” у домашніх умовах
Якщо вам сподобався рецепт домашнього плавленого сиру з печерицями, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.