04.05.2015

Брауні у мікрохвильовці

Часом буває, що так захочеться солоденького, хоч кричи, а вдома нічого немає. У такі моменти на допомогу прийде рецепт брауні: 5 хвилин – і десерт готовий!

Інгредієнти для брауні

  • 2 ст. ложки борошна

  • 3 ст. ложки какао

  • 2 ст. ложки цукру

  • 1 ч. ложка розпушувача

  • 12 ст. ложок фруктового пюре (приблизно 200 мл)

  • по дрібці солі та ванілі

Спробуйте прості рецепти приготування страв у мікрохвильовій печі.

Як приготувати брауні у мікрохвильовці

  • Просіяти борошно, додати какао, цукор, розпушувач, ванілін, яблучне або інше пюре (наприклад, для дитячого харчування).
  • Можна використати домашні консервовані пюре, перемелені абрикоси з компоту, протушковану потовчену полуницю або тушковане терте яблуко.
  • Усе розмішати. Якщо тісто надто густе, додати трошки води. Тісто має бути консистенції густої сметани, легке і повітряне.
  • Можна додати півсклянки посічених горіхів.
  • Викласти у змочену водою силіконову форму розміром приблизно 10х16 см або іншу.
  • Випікати можна у формочках для кексів.
  • Поставити у мікрохвильовку, ввімкнуту на повну потужність, приблизно на 4 хв (трошки більше або менше).
  • Зверху брауні має стати сухим і пружинити.
  • Дістати з форми, порізати шматочками.
  • Якщо поставити брауні у холодильник на кілька годин, його легко різати.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.