Бананово-ягідний смузі з імбиром

Зимова пора потребує вітамінних коректив у харчуванні. І у кожного свої рецепти. Приготування смузі у блендері займе лічені хвилини, а здоров’я і настрій покращить на довгий час. Дієтологи вважають смузі набагато кориснішими за соки, в тому числі й фреші. Адже для приготування смузі використовують продукт повністю, тож мікроелементи та вітаміни надходять в організм разом із клітковиною і чудово там засвоюються.

Структура смузі дозволяє легко перетворити напій у їжу, причому корисну для шлунка і організму в цілому. Завдяки перетиранню фрукти, ягоди, горіхи та насіння легше засвоюються організмом, а наявність декількох складових підсилює загальну дію всіх компонентів. Навчіться готувати такі вітамінно-імунні коктейлі і нехай це стане вашою доброю звичкою. Бо крім користі це ще й неймовірна смакота!

Інгредієнти для смузі

  • 1 банан

  • 1 склянка заморожених або свіжих ягід

  • 1 столова ложка меду

  • 1 столова ложка тертого кореня імбиру

  • 1/2 склянки води.

Радимо також переглянути 12 інших зимових рецептів смузі.

Як приготувати ягідно-банановий смузі з імбиром

  • Банан очистити, розламати руками на кілька частин і покласти у блендер.
  • Ягоди (чудово смакує полуниця і чорниця)  трішки розморозити, але не до кінця, щоб не витік весь сік. Покласти ягоди у блендер, додати мед, тертий імбир і трохи води.
  • Збити напій до однорідного стану.
  • Налити смузі у склянку і одразу ж спожити.

Спробуйте ще приготувати бананово-кефірний смузі “Здоров’я”.

Якщо ви прихильник здорового харчування і вам сподобався рецепт бананово-ягідного смузі з імбиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора