Юшка з горілкою

Смак ухи дуже залежить від якості води: що м’якша вода, то краще. Дехто для пом’якшення води і поліпшення смаку ухи гасить у ній головешку, дехто додає чарку горілки. Спробуйте обидва способи.

Інгредієнти для юшки

  • 600 г риби (стейки або філе)

  • 2 л рибного бульйону

  • 2 ст. ложки горілки

  • 5 картоплин

  • 1 цибулина

  • шматок лимона, зелень кропу і петрушки, перець чорний горошком, лавровий лист, сіль.

Як приготувати юшку з горілкою

  • У киплячий бульйон покласти очищену й нарізану кубиками картоплю, дати закипіти, додати нарізану шматками рибу, цибулю, нарізану кільцями, і варити до готовності.
  • За 10 хв до готовності влити горілку, покласти перець горошком, лавровий лист, посолити.
  • При подачі в тарілку покласти шматочки риби і залити супом. Окремо подавати лимон та зелень.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора