Уха з окуня (без картоплі)

Рибну юшку треба варити у відкритому посуді, що не окисляється, без кришки, на невеликому або помірному вогні, у жодному разі не допускаючи бурхливого кипіння. Тоді страва обов’язково вдасться!

Інгредієнти для ухи

  • окунці

  • зелена цибуля

  • духмяний перець

  • лавровий лист

  • сіль

Як приготувати уху з окуня

  • Рибу ретельно помити, видалити жовч. Можна вийняти і нутрощі.
  • Рибу покласти у каструлю нечищеною, з лускою. Вона потім знімається так само легко, як плівка з маслюків.
  • Варити треба на малому вогні. Побіліли кришталики очей – отже, окунева юшка готова.
  • Залишається лише заправити її зеленою цибулею, запашним перцем, лавровим листом та іншими спеціями до смаку.
  • Щойно після цього юшка закипить, її відразу подавати на стіл, заздалегідь виклавши рибу в окрему миску.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора