Ви знали, що звичайно обліпиху називають Сонячним Конем?)

Ця дивовижна ягода має велику кількість корисних властивостей. Батьківщина – Тибет. Тому може витримувати стоградусні перепади температур і при цьому залишатися цілком здоровою і активною.

У цих яскравих ягодах міститься чимало вітаміну С, який широко відомий серед населення, як аскорбінова кислота. Саме вітамін С відіграє величезну роль у підтримці імунної системи і відмінно зміцнює стінки кровоносних судин, попереджаючи серцево-судинні захворювання і проблеми.

Також має чималий вміст вітамінів А, В, В9, В2, Е.

Спеціально для вас: П’ять безалкогольних напоїв, що зігріють у холод

Крім вітамінів, ягоди обліпихи містять чимало життєво важливих для людини мікроелементів, зокрема заліза, калію, фосфору, магнію, натрію і кальцію.

Чашка обліпихового чаю це величезний заряд енергії, бадьорості, а головне здоров’я.

У нашому ресторані, “Patio di Fiori”, вам залюбки приготують найсмачніший обліпиховий напій з імбирем. Тому не гайте часу, а мерщій куштувати цю корисну смакоту.

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора