Легкий та корисний сніданок: печемо млинці з шинкою та сиром

Цей рецепт – справжнє відкриття для тих, хто любить смачні та ситні сніданки, що дарують заряд енергії на весь день. Уявіть собі ароматну страву, де ніжність яєць поєднується з пікантністю ковбаси, ніжним смаком твердого сиру і свіжістю зелені. Приготування займає лічені хвилини, а результат здивує навіть справжніх гурманів.
Інгредієнти:
яйця курячі – 3 шт.;
борошно – 200 грам;
цукор – 1 ст.л.;
сіль – 1 ч.л.;
молоко – 450 мл.;
олія – 3 ст. л.;
шинка – 80-100 грам;
твердий сир – 80-100 грам;
свіжа зелень.
Спосіб приготування:
- У велику миску вибиваємо 3 яйця, до них додаємо борошно, цукор та сіль. Далі це все перемішуємо до однорідної маси.
- Додаємо 450 мл молока і 3 столові ложки олії. Усю цю масу знову перемішуємо до однорідної маси, щоб не було грудочок.
- Нарізаємо тоненькою соломкою 80-100 грамів шинки та натираємо стільки ж твердого сиру. Висипаємо їх у миску з тістом. Також додаємо свіжу зелень за смаком для особливого аромату та кольору. І знову ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
- Розігріваємо сковороду на помірному вогні і смажимо так, як і звичайні млинці: зачерпуємо масу ополоник та вливаємо в центр сковороди, швидкими круговоми рухами розподіляючи по всьому дну сковороди. Обсмажуємо млинець з обох боків до золотистої скоринки.
- Складаємо млинець як нам подобається і вуаля, все готово!
Наші пахнючі млинці краще подавати гарячими. Всередину, наприклад, можна намазати крем-сир і додати консервовану кукурудзу. А для тих, хто не любить млинці з начинкою, можна додати окремо свіжі овочі або сметану.
Ну, от і дійшло до кінця, любі мої! Цей рецепт – то справжня знахідка, як у бабусі на кухні, тільки з сучасним акцентом. Сніданок вийшов так смачний, що аж серце радіє, а смак – то справді по-батькові, з нашою гарячою любов’ю. Якшо хочеш по-справжньому зарядитись на весь день, то бери цей рецепт, готуй і насолоджуйся, бо тут кожна ложка – то свято!