Легкий та корисний сніданок: печемо млинці з шинкою та сиром

Поділитись публікацією:

Цей рецепт – справжнє відкриття для тих, хто любить смачні та ситні сніданки, що дарують заряд енергії на весь день. Уявіть собі ароматну страву, де ніжність яєць поєднується з пікантністю ковбаси, ніжним смаком твердого сиру і свіжістю зелені. Приготування займає лічені хвилини, а результат здивує навіть справжніх гурманів.

Інгредієнти:

  • яйця курячі – 3 шт.;

  • борошно – 200 грам;

  • цукор – 1 ст.л.;

  • сіль – 1 ч.л.;

  • молоко – 450 мл.;

  • олія – 3 ст. л.;

  • шинка – 80-100 грам;

  • твердий сир – 80-100 грам;

  • свіжа зелень.

Спосіб приготування:

  • У велику миску вибиваємо 3 яйця, до них додаємо борошно, цукор та сіль. Далі це все перемішуємо до однорідної маси.
  • Додаємо 450 мл молока і 3 столові ложки олії. Усю цю масу знову перемішуємо до однорідної маси, щоб не було грудочок.
  • Нарізаємо тоненькою соломкою 80-100 грамів шинки та натираємо стільки ж твердого сиру. Висипаємо їх у миску з тістом. Також додаємо свіжу зелень за смаком для особливого аромату та кольору. І знову ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
  • Розігріваємо сковороду на помірному вогні і смажимо так, як і звичайні млинці: зачерпуємо масу ополоник та вливаємо в центр сковороди, швидкими круговоми рухами розподіляючи по всьому дну сковороди. Обсмажуємо млинець з обох боків до золотистої скоринки.
  • Складаємо млинець як нам подобається і вуаля, все готово!

Наші пахнючі млинці краще подавати гарячими. Всередину, наприклад, можна намазати крем-сир і додати консервовану кукурудзу. А для тих, хто не любить млинці з начинкою, можна додати окремо свіжі овочі або сметану.

Ну, от і дійшло до кінця, любі мої! Цей рецепт – то справжня знахідка, як у бабусі на кухні, тільки з сучасним акцентом. Сніданок вийшов так смачний, що аж серце радіє, а смак – то справді по-батькові, з нашою гарячою любов’ю. Якшо хочеш по-справжньому зарядитись на весь день, то бери цей рецепт, готуй і насолоджуйся, бо тут кожна ложка – то свято!

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...