Салат «Проста вишуканість»
Цей салатик оцінять гості на святковому столі і вподобають домашні на обід чи вечерю. Простий, легкий і надзвичайно смачний. А секрет – у соусі.
Ingredients
1 банка консервованого тунця (або сардини)
2 великі помідори (або 20 чері)
20 перепелиних яєць.
- Для соуса:
гірчиця з цілими зернами
оцет, олія, лимонний сік у рівних пропорціях.
Перегляньте ще 5 рецептів літніх салатів
Directions
- На дно пласкої тарілки викласти шматочки капусти (десь 2 на 2 см), посолити, викласти тунець, зверху помідори (половинки чері або шматочки звичайних), половинки відварених перепелиних яєць, полити соусом.
- Салат буде красивим, навіть коли його перемішаєте і подасте у скляному посуді, а смачний він і на другий день!
Рекомендуємо також овочевий салат з руколою та козячим сиром.