16.05.2015

Салат «Проста вишуканість»

Цей салатик оцінять гості на святковому столі і вподобають домашні на обід чи вечерю. Простий, легкий і надзвичайно смачний. А секрет – у соусі.

Інгредієнти

Перегляньте ще 5 рецептів літніх салатів

Приготування

  • На дно пласкої тарілки викласти шматочки капусти (десь 2 на 2 см), посолити, викласти тунець, зверху помідори (половинки чері або шматочки звичайних), половинки відварених перепелиних яєць, полити соусом.
  • Салат буде красивим, навіть коли його перемішаєте і подасте у скляному посуді, а смачний він і на другий день!

Рекомендуємо також овочевий салат з руколою та козячим сиром.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.