Готуємо суп з беконом: смачний і ситний рецепт, який запам’ятається!

Що робити, коли хочеться чогось смачного і ситного? Спробуйте цей чудовий суп із курячим або яловичим бульйоном! Всього кілька простих інгредієнтів, і ви отримаєте справжнє задоволення від кожної ложки. Легко і смачно – просто ідеальний вибір для будь-якої нагоди!

Інгредієнти для супу:

  • бульйон курячий або яловичий 500-700 мл (залежно від бажаної густоти);

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля – 1-2 шт.;

  • бекон – 6-7 слайсів;

  • картопля – 2 великих шт.;

  • вершки – 100 мл.;

  • борошно – 3 ст. л.;

  • вершкове масло – 50 г.;

  • сіль, перець, копчена паприка.

Спосіб приготування:

  • Почистіть овочі. Картоплю і моркву наріжте невеликими кубиками, цибулю – дрібно, а бекон – на невеликі шматочки.
  • У каструлі з товстим дном обжарюємо бекон, додаємо цибулю і трохи обсмажуємо її до золотистого кольору.
  • До бекону і цибулі додаємо картоплю та моркву і кілька хвилин готуємо на середньому вогні.
  • Додаємо заздалегідь розігрітий бульйон і варимо до готовності овочів.
  • Паралельно в окремій сковорідці розтоплюємо масло, додаємо борошно і на малому вогні постійно помішуємо, потім вливаємо вершки та продовжуємо помішувати до загустіння.
  • Готову масу додаємо в суп разом із усіма спеціями, перемішуємо та варимо ще 7-9 хвилин на невеликому вогні.

Готово! Смакуйте ніжний та ситний суп з беконом. Цей рецепт ідеально підійде для холодних вечорів або коли хочеться приготувати щось смачне і швидке. Запросіть до столу друзів або насолоджуйтесь самі – з таким супом не залишиться голодним жоден!

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора