Горіхова гранола
Гранола – це традиційна у Сполучених Штатах страва на сніданок, яка містить вівсяні пластівці і горіхи, інколи сухофрукти. Натуральний і дуже поживний продукт.
Інгредієнти для граноли
1 скл. вівсяних пластівців
2 скл. волоських горіхів
0,5 скл. цукру
1–2 білки
1 ст. ложка води
0,25 ч. ложки кориці
Як приготувати горіхову гранолу
- Перемолоти пластівці і цукор на крихту.
- Збити білок і воду на піну, ретельно перемішати з горіхами, засипати вівсяною сумішшю.
- Перемішати, викласти тонким шаром на вселене пергаментом деко.
- Випікати у розігрітій до 200 градусів духовці 10 хв, перемішати і пекти ще 10 хв.