«Дзвіночки» із лікарської ковбаси

Поділитись публікацією:

Оригінальний рецепт вишуканої і смачної закуски з лікарської ковбаси. До того ж легко і швидко готується. Її можна не сумніваючись подавати до святкового столу.

Інгредієнти для страви

  • 150 грамів лікарської ковбаси

  • 100 грамів твердого або добре віддушеного і присоленого кисломолочного сиру

  • 1 морквина

  • 2 зубки часнику

  • майонез

  • зелень

Спробуйте також приготувати сирні трубочки з начинкою.

Як приготувати «дзвіночки» із ковбаси

  • Ковбасу поріжте на тонкі пластини, з кожної згорніть дзвіночок (як на фото) і зафіксуйте його зубочисткою.
  • Тепер ці «дзвіночки треба наповнити начинкою. Для цього сир і почищену сиру моркву потріть на дрібну тертку. Якщо сир кисломолочний – добре розімніть виделкою.
  • До сиру й моркви додайте подрібнений часник, заправте майонезом і перемішайте.
  • Цією сумішшю начиніть ковбасні «дзвіночки».
  • У середину кожного можна покласти оливку. А можна просто посипати зеленню.

Можна ще приготувати ковбаски з грибами.

Сподобався рецепт закуски з лікарської ковбаси та сиру? Поділіться враженнями в соцмережах або в коментарях!

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...