Чізбургер з пивно-хріновим соусом

Вирішили розпочти серію публікацій на каналі з приготвуванн дуже смачного та соковитого чізбургера. НІжна, соковита яловича котлета-гриль у поєднанні з підсмаженою булкою, засмаженими грибами та фірмовим соусом (пиво + хрін) – неперевершений вибух смаку!

Інгрідієнти для пивно-хрінового соусу:

  • Вершкове масло

  • Мука

  • Пиво лагер

  • Вершки 10%

  • Гірчиця

  • Хрін (соус)

  • Сіль

  • Твердий сир

Інгрідієнти для грибів:

  • Почищені шампіньйони

  • Часник

  • Сіль

  • Паприка

  • Олія

Інгрідієнти чізбургера:

  • Яловича котлета

  • Булки

  • Сир

  • Соус

  • Гірчиця

  • Помідор

  • Листя салату

  • Цибуля

  • Гриби-гриль

  • Сир Хохланд

Спосіб приготування:

  • До очищених шмпіньйонів добавити подрібнений часник, сіль, паприку та олію. Залишити маринуватись на 15-20 хв.
  • У свіжий яловичий фарш добавити сіль та паприку, ретельно перемішати та сформувати котлети.
  • Для приготування соусу необхідно на розігріту сковороду (сотейник) покласти та розтопити вершкове масло.
  • Добавити муку, перемішуючи добавити пиво, та гірчицю. дати закипіти. Добавити вершки, хрін та сир. Коли сир розплавиться – зняти з гарячої зони, але тримати підігрітим.
  • Гриби просмажити та нарізати.
  • Сформовані котлети просмажити з двох сторін, при завершенні приготування покласти зверху сир Хохланд.
  • Для формування чізбургеру намастити нижню булку тонким шаром гірчиці, потім почергово викладати цибулю кільцями, щеро додати соусу, накрити хруским листям салату, декілька кружалець маринованого огірка.
  • Настав час її величності – котлети! Її акуратно прикрити шматками помідорів, зверху – печереці-гриль.
  • Накрити цей шедевр булочкою змащеною соусом.

Зачекати 5 хвилин (поки всі зроблять фото для інстаграм) – і насолоджуватись гастрономічним кайфом.

На нашому youTube каналі “How to Cook That” — ви знайдете ще більше смачних та оригінальних рецептів на природі.

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора