Чізбургер з пивно-хріновим соусом
Вирішили розпочти серію публікацій на каналі з приготвуванн дуже смачного та соковитого чізбургера. НІжна, соковита яловича котлета-гриль у поєднанні з підсмаженою булкою, засмаженими грибами та фірмовим соусом (пиво + хрін) – неперевершений вибух смаку!
Інгрідієнти для пивно-хрінового соусу:
Вершкове масло
Мука
Пиво лагер
Вершки 10%
Гірчиця
Хрін (соус)
Сіль
Твердий сир
Інгрідієнти чізбургера:
Яловича котлета
Булки
Сир
Соус
Гірчиця
Помідор
Листя салату
Цибуля
Гриби-гриль
Сир Хохланд
Спосіб приготування:
- До очищених шмпіньйонів добавити подрібнений часник, сіль, паприку та олію. Залишити маринуватись на 15-20 хв.
- У свіжий яловичий фарш добавити сіль та паприку, ретельно перемішати та сформувати котлети.
- Для приготування соусу необхідно на розігріту сковороду (сотейник) покласти та розтопити вершкове масло.
- Добавити муку, перемішуючи добавити пиво, та гірчицю. дати закипіти. Добавити вершки, хрін та сир. Коли сир розплавиться – зняти з гарячої зони, але тримати підігрітим.
- Гриби просмажити та нарізати.
- Сформовані котлети просмажити з двох сторін, при завершенні приготування покласти зверху сир Хохланд.
- Для формування чізбургеру намастити нижню булку тонким шаром гірчиці, потім почергово викладати цибулю кільцями, щеро додати соусу, накрити хруским листям салату, декілька кружалець маринованого огірка.
- Настав час її величності – котлети! Її акуратно прикрити шматками помідорів, зверху – печереці-гриль.
- Накрити цей шедевр булочкою змащеною соусом.
Зачекати 5 хвилин (поки всі зроблять фото для інстаграм) – і насолоджуватись гастрономічним кайфом.
На нашому youTube каналі “How to Cook That” — ви знайдете ще більше смачних та оригінальних рецептів на природі.