Соковита телятина в рукаві: простий рецепт для домашньої вечері

Ми відкрили для себе, а тепер хочемо розповісти й вам про найпростіший, але не менш смачний рецепт телятини. Це м’яско дуже корисне та дієтичне, тож воно має бути в раціоні кожного дорослого та дитини.
Яку телятину та інші інгредієнти вам треба купити?
Інгредієнти:
телятина (вирізка або биток) – 1 кг.
сметана 10% – 50 мл.
французька гірчиця – 3-4 ст.л.
сіль, перець, спеції – на власний смак
часник – 4-5 зубчиків
рукав для запікання
Все купили і підготували, тож розповідаємо вам найпростіший спосіб приготування телятини.
Спосіб приготування
- Телятина миємо просушуємо паперовим рушником, солимо, додаємо спеції на смак, шпигуємо шматочками очищеного часнику.
- Поєднуємо сметану та гірчицю. Перемішуємо. М’ясо змащуємо сумішшю та маринуємо від 12 годин.
- Поміщаємо в рукав для запікання та готуємо в розігрітій до 200 градусів духовці до готовності, близько 60 хвилин.
І в результаті у нас вийшла соковита телятина без надзусиль. Приготованого м’яса вистачить на 6 осіб. Радимо подавати його з рисом або спагетті.