Соковита телятина в рукаві: простий рецепт для домашньої вечері

Ми відкрили для себе, а тепер хочемо розповісти й вам про найпростіший, але не менш смачний рецепт телятини. Це м’яско дуже корисне та дієтичне, тож воно має бути в раціоні кожного дорослого та дитини.

Яку телятину та інші інгредієнти вам треба купити?

Інгредієнти:

  • телятина (вирізка або биток) – 1 кг.

  • сметана 10% – 50 мл.

  • французька гірчиця – 3-4 ст.л.

  • сіль, перець, спеції – на власний смак

  • часник – 4-5 зубчиків

  • рукав для запікання

Все купили і підготували, тож розповідаємо вам найпростіший спосіб приготування телятини.

Спосіб приготування

  • Телятина миємо просушуємо паперовим рушником, солимо, додаємо спеції на смак, шпигуємо шматочками очищеного часнику.
  • Поєднуємо сметану та гірчицю. Перемішуємо. М’ясо змащуємо сумішшю та маринуємо від 12 годин.
  • Поміщаємо в рукав для запікання та готуємо в розігрітій до 200 градусів духовці до готовності, близько 60 хвилин.

І в результаті у нас вийшла соковита телятина без надзусиль. Приготованого м’яса вистачить на 6 осіб. Радимо подавати його з рисом або спагетті.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора