Кафе «Фарт»

Опис закладу

Фарт – це кафе, що працює з 2004 року. Тут запевняють, що готують домашню їжу, зокрема вареники з солоною начинкою (квасолею, м’ясом, лівером, капустою, картоплею, грибами) і солодкою (маком, сиром та вишнями).

В меню є фарширована риба, печеня в горщиках, мамалига, борщ червоний, деруни, домашня ковбаса та печене м’ясо, салати. Фірмовими стравами тут називають “Кумп’ячок” та “Косичку”. “Кумп’ячок” – це запечена свиняча шия, що подається на шампурах з квашеними овочами, а “Косичка” – це запечене м’ясне філе, що подається з грибами та картоплею.

З напоїв подають чай, каву, горілку, пиво, вино.

У Фарті є можливість проведення бенкетів. Тут – два зали, один з яких розрахований на 100 гостей, інший – на 35.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора